Wednesday, March 19, 2014

Ikan Bakar Best in the World @ Yan, Kedah

Assalamualaikum semua.  Mintak ampun banyak banyak, empunya blog terlampau sibuk sejak tahun lepas lagi.  Memancing kurang, memblogging lagi la kurang.

Apa-apa pun, inilah gambar gambar trip ke Yan (lagi) tahun lepas.  Masa tu tenggiri tengah mogok, jadi trip bertukar menjadi trip santai santai.  Casting-casting tak menjadi, last-last main bottom ikan kecik kecik je.  Duduk ramai-ramai, tengok rod macam mancing kolam jadinya.

Abg Joe dan Tekong Ba'ei dengan bermurah hari menyediakan Ikan Bakaq atas bot.  Best woooo, keluar air hidung!!



Pemilihan ikan segar


Penyiangan ikan segar


Customer lapar menunggu
Projek Manager Abg Joe

 Awak Awak 

 Perencahan Ikan
 Pembungkusan Ikan



Pembantaian dengan Nasi Lemak




Pengesatan Air Hidung Segar



3 comments:

  1. Salam kenal!
    Apa kalian mau bagikan video2, foto2 dan info tentang memancing ikan dengan gampang? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan pecinta pancing lain.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)
    Jika ada pertanyaan tolong hubungi saya di: dewi.aja@kumpulbagi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete