Thursday, May 26, 2011

Overnight Jimah Power Plant @ Bagan Lalang

Salam gang,

Gorila gang melebarkan sayapnya, mengembara ke setiap pelusuk perairan Malaysia.

Kali ini kengkawan telah pergi bersama Tokay Boat @ Tekong - Rahim Silver Fox. (Kalau mau contact details, sila email kami)

Tekong membuat persediaan
Bot berlepas dari Jeti Bagan Lalang.

video

Heading out, Tekong Rahim and A
buya Konsortium Ikan
Kebi bergaya macam tekong darat Rokok Surya
Pilot Lesen "L" menduga skill buat figure 8
Boya - antara pitstop mencari umpan
Kebi bersama anak ikan
video

Beginilah keadaannya di bawah Jeti Jimah

Chef kapal menyediakan juadah berasaskan Roti - cari patin ke Dan??
Dua-dua senyum dalam tidur, mimpi sama ke?
Sambil yang lain tidor, Kebi menaikkan "Tetanda"
Pagi esok, Ninja Ikan membuat persediaan
Peluang yang ada dimaksimakan
Sotong yang rabun malam, naik di siang hari. Asyik gambar Kebi je dapat ikan???

Aksi-aksi yang tidak wajar dicontohi - Todak pun todak laaaahhh :P

video

Final count

Berlabuh sudahhh

3 comments:

  1. Saya selalu turun jimah dgn bot sendiri tapi belum dapat ikan. Tgok org dapat ikan Biasalah. Putus tali dah banyak kali, ikan tak naik jugak. tu yg hangin 1 badan.

    ReplyDelete
  2. Saya selalu turun jimah dgn bot sendiri tapi belum dapat ikan. Tgok org dapat ikan Biasalah. Putus tali dah banyak kali, ikan tak naik jugak. tu yg hangin 1 badan.

    ReplyDelete